Despre noi

Ne propunem sa va oferim o imagine cat mai clara asupra pietei imobiliare , a tendintelor si cerintelor acesteia, pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta.
Va punem la dispozitie o echipa entuziasta de profesionisti gata sa va reprezinte interesele  oferindu-va solutii eficiente la ideile, dorintele, bugetul si timpul dumneavoastra folosind experienta noastra in negocieri si investitii imobiliare precum si receptivitatea la cerintele pietei.

Piata imobiliara din Romania cunoaste in ultimii ani o crestere spectaculoasa, iar consultanta imobiliara a capatat un rol foarte important in dezvoltarea acesteia.

Compania noastra incearca sa faca diferenta prin profesionalism si seriozitate, valoarea companiei certificandu-se prin recomandarile primite de la clientii nostri. De asemenea totul se desfasoara in deplina siguranta si confidentialitate.

Doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati? Va stam la dispozitie cu oferte  de garsoniere, apartamente, case, vile, spatii birouri, spatii comerciale, spatii industriale, terenuri in orice zone din Bucuresti si alte judete.

Speram ca informatiile si ofertele din site-ul nostru sa corespunda cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Va asteptam,

Echipa Virgo Consulting

cropped-image1298.jpg